Tommaris_kreativa

O NAMA

Korisnici naših usluga

  • Strabag Property and Facility Services
  • Phrixus
  • GSKG
  • K-Index
  • Mediterraneo
  • Regostan
  • Stambeni Zg, Zapad-stan, Upravitelj stan, Monel, Standard održavanje i mnogi drugi

Klijenti o nama

„Suradnju sa Tommaris kreativa d.o.o. započeli smo sredinom 2015. godine na našem prvom projektu uređenja okoliša Grand Centra u Zagrebu. Nakon izvrsno obavljenog posla, suradnju smo nastavili i na drugim lokacijama održavanja hortikulture objekata pod našim facility managementom. Tommaris kreativa d.o.o. svakako preporučujemo jer zadani posao obavljaju kvalitetno i u dogovoreno vrijeme.“

Strabag Property and Facility Services

„Početkom 2014. god. započeli smo uspješnu suradnju u održavanju hortikulture sa Tommaris kreativa d.o.o. na objektu shopping centra Garden Mall u Dubravi. Drže se dogovora i rokova te smo ostvarili iznimno dobru suradnju. 2015 god. proširili smo suradnju i na održavanju shopping centra Point na Vrbanima. Zaslužuju našu preporuku u svakom smislu od kvalitete, držanja dogovora do brzine izvođenja radova.“

Direktor odjela tehničkih usluga, Phrixus

„Uspješnu suradnju sa Tommaris kreativa d.o.o. započeli smo početkom 2013. godine. Do danas nakon više od tri godine uspješne suradnje u segmentu čišćenja stambeno – poslovnih objekata te korištenja portala MojaZgradaOnline.hr, preporučamo svim našim poslovnim partnerima korištenje navedenih usluga iz razloga ispunjavanja svih dogovorenih i ugovorenih uvjeta.“

Direktor, Mediterraneo

Tommaris kreativa d.o.o. za promidžbu i poslovne usluge osnovano je 2013. godine. Osnivanju je prethodilo dugogodišnje obrazovanje i stjecanje iskustva osnivača u raznim granama poslovnih djelatnosti.

Kao glavnu karakteristiku poslovanja ističemo kontinuirano ulaganje u edukaciju i usavršavanje u poslovima vezanim uz hortikulturu i njezino održavanje.

Motiv za osnivanje našeg poduzeća bila je želja za stvaranjem nečeg korisnog i potrebnog u svakodnevnom životu što do sada na tržištu nije postojalo. Tako je nastala ideja da se kreira portal koji bi postao virtualna oglasna ploča i olakšao komunikaciju između suvlasnika određene životne zajednice, kao i poboljšao njihovu informiranost o događajima unutar nje. Portal MojaZgradaOnline.hr tako je postao prvi projekt Tommaris kreative.

Nakon stvaranja navedenog portala krenuli smo u pružanje usluga vezanih uz svakodnevne potrebe održavanja stambenih zgrada: održavanje hortikulture i pružanje usluga čišćenja stubišta, poslovnih objekata i ureda.

Kao glavne ciljeve našeg poslovanja postavili smo korektan odnos sa korisnicima naših usluga, brzo i kvalitetno obavljanje traženih poslova uz obostrano maksimalno zadovoljstvo - kao prilog tome ističemo dugogodišnju suradnju s predstavnicima suvlasnika zgrada i samim stanarima, upraviteljima stambenih zgrada te tvrtkama koja se bave facility managementom.

Tko smo mi?

Tomislav Zaninović

direktor/vlasnik tvrtke

Usluge za stambene zgrade

Marina Pranjić

direktorica/vlasnica tvrtke

Marketing, grafički i web dizajn